Schilderwerk


Schilderen is een secure en tijdrovende bezigheid waar niet iedereen tijd voor heeft of goed in is. In dat geval kunt u een vakkundige schilder inschakelen, om u werk uit handen te nemen. Wij leveren hoge kwaliteit schilderwerk, uiteraard met de beste verf en uitstekend materiaal. Voor topkwaliteit schilderwerk tegen aantrekkelijke prijzen schakelt u ons in.

Naast traditioneel schilderwerk is Schildersbedrijf Kwadijk ook gespecialiseerd in spuitwerk. Wij spuiten op professionele wijze diverse onderdelen in uw woning, appartement en of kantoor. Of het nu gaat om plafonds, muren, houten en stalen deuren met lak of andere coating.

Daarnaast beschikken wij over een professionele spuitcabine waarin wij deuren, keukens, meubels hoogwaardig kunnen afwerken.

OF

Door jarenlange ervaring bent u bij schildersbedrijf Kwadijk aan het juiste adres voor alles wat met professioneel schilderwerk, wandafwerking en renovatie te maken heeft.

Niet voor niets staan wij bekend als een van de beste schildersbedrijven in de regio. Onze mensen zijn van alle markten thuis: schilderwerk binnen en buiten, het schilderen van wanden, plafonds, bakstenen muren of pleisterwerk buiten. Maar ook kunnen wij uw trap verven, keuken verven, huis verven, muren verven, plafond verven of uw hele huis schilderen. Alles wat met ons vak te maken heeft, vindt u bij ons onder één dak.

Als u vragen over schilderwerk of gevelonderhoud heeft, beantwoorden wij die natuurlijk graag. Ook geven wij u advies over kleuren en materialen en bieden wij een meerjaren onderhoudsplan voor regelmatig meerjarig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Wilt u uw pand of woning laten opknappen? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij maken een passende offerte.

Renovatie


Bij het schildersvak komt vaak renovatie voor van authentieke en karakteristieke panden voor zeker in de regio Noord-Holland. Wij kunnen een voor u het renovatie traject begeleiden. Wij hebben uitgebreide contacten met onderaannemers en kunnen voor u het totaaltraject inclusief het schilderwerk begeleiden.

Wandafwerking


Decoreer uw woning om een persoonlijke sfeer in huis te creëren. Aan de hand van een uitgebreid kleuradvies kunt u de kleuren kiezen die passen bij uw smaak en woonomgeving. Ook zorgen we voor diverse soorten wanddecoratie en -bekleding. Of kies voor sierlijsten en ornamenten om uw woning een romantische of nostalgische touch te geven.

Kleuradvies


Een goede afstemming van de kleurstelling van het schilderwerk in uw woning of bedrijfspand zorgt voor een prettige, harmonische omgeving waar u zich elke dag weer thuis voelt. Maar als er van de kleur wit al meer dan honderd nuances bestaan, dan is het een kunst op zich om bij het gebruik van meerdere tinten een mooi pallet samen te stellen. Met kleuren die elkaar optimaal versterken.

Vindt u het uitkiezen van een kleur lastig? Bent u bang dat het niet bij de rest van uw interieur past? Vraag dan om advies aan ons en wij zorgen ervoor dat de juiste kleuren op uw interieur afgestemd worden.

Airless Spuitwerk


Het airless spuiten van wanden en plafonds heeft als groot voordeel dat er geen structuur van de roller achterblijft in de verf. Dit zorgt voor een superstrak eindresultaat mits het stucwerk vakkundig is uitgevoerd. Ook het vakkundige stucwerk kunnen wij voor u verzorgen.

Daarna kan het gemakkelijk afgespoten worden waarmee u het beste eindresultaat krijgt dat u zich maar kunt voorstellen. Schildersbedrijf Kwadijk heeft jarenlang ervaring met airless spuitwerk van wanden en plafonds en dat alles tegen een concurrerende prijs.

Wilt u meer weten over airless spuitwerk? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.


© 2017-2021 · Kwadijk